Båttur

Vår poolguy Dave arrangerar oerhört trevliga båtturer som utgår från Hollywood. Åk längs kanalerna in och luncha i Ft Lauderdale, lägg till vid någon härlig strand, låna paddle board av Dave, eller kanske snorkla. Välj det ni gillar bäst. Finns möjlighet att drönarfilmas av Daves nya leksak.

Hyra Cyklar

Vår kontaktperson Gregg hyr ut cyklar till mycket fördelaktiga priser (långt under uthyrningsställena). Ni får dessutom cyklarna levererade till huset. Det är väldigt trevligt och smidigt att ta sig fram i Hollywood med cykel. En cykeltur längs Hollywood Beach slår det mesta.

Spela golf

Det finns massvis med golfbanor i området, 30st inom 30 minuter. Vi har samarbete med den som ligger närmst, Hollywood Beach Golf Club. En helt OK och prisvärd 18-hålsbana. Våra gäster får 15% rabatt på de redan låga priserna. Vill ni åka lite längre och spendera lite mer? Vi kan nu ge våra gäster möjlighet att spela på den mytomspunna och stängda The Fox Club.

Hollywood Beach Golf Club

The Fox Club

Flyg
Helikopter

Sydöstra Florida är vackert från marken och uppifrån ser det helt galet ut. Vi har samarbete med närliggande Tour Helicopter.

Välj mellan olika rutter på hemsidan:

Se vilda
alligatorer

Upplev det vilda Florida och titta på alligatorer i Everglades. Vi samarbetar med närliggande Everglades Holiday Park.

Kika in på deras hemsida nedan: