Flyg

Våra hus ligger nära 2 internationella flygplatser. Fort Lauderdale flygplats (10 minuter) och Miami flygplats (30 minuter).

Vi erbjuder prisvärda flyglösningar för våra gäster genom ett nära samarbete med AOB Travel. AOB Travel är en personlig resebyrå med brett kunnande och hög servicenivå. Detta har vi bra koll på, då de liksom Floridavacation finns i Höllviken. Via AOB Travel bokar ni enkelt och billigt flyg, hyrbil, kryssning och kompletterande hotellnätter.

Så här glada är Anna och Arvid (vår minste) när vi flyger till Florida.

Kryssa i Karibien

Kombinera gärna vistelsen i något av våra hus med en kryssning i underbara Karibien. Hela Karibien är liksom Hollywood välsignat med ett drömklimat med milslånga vita sandstränder, vajande palmer och turkosblått vatten!

De närmsta ombordstigningshamnarna är Fort Lauderdale (10 minuter) och Miami (30 minuter). Härifrån erbjuds alltifrån korta 3 nätters Bahamaskryssningar till 7-14 nätters Karibienkryssningar till ex. Mexico, Jamaica eller varför inte ABC-öarna!

För att göra det enkelt och prisvärt för våra gäster har vi ett samarbete med AOB Travel. AOB Travel är en personlig resebyrå med brett kunnande och hög servicenivå. Detta har vi bra koll på, då de liksom FloridaVacation finns i Höllviken. AOB Travel är experter på kryssningar och erbjuder fantastiska kryssningspaket.

Vi har glädjen att kunna erbjuda alla våra husgäster en kryssningsrabatt på 1000 kronor per bokning! Uppge rabattkod: Floridavacations123.

Ni bokar enkelt och smidigt genom AOB Travel 040-456930 eller info@aobtravel.se

Hyrbil

Vi rekommenderar alla att ha bil när ni är i Florida. Visst fungerar det utan egen bil nu när Uber finns, men man får ut så mycket mer av sin vistelse med bil. Ni bokar tryggt och enkelt via vår samarbetspartner AOB Travel. AOB Travel är en personlig resebyrå med brett kunnande och hög servicenivå. Detta har vi bra koll på, då de liksom FloridaVacation finns i Höllviken.
Via AOB Travel bokar ni enkelt och billigt hyrbil, kompletterande hotellnätter, flyg och kryssning.

Spartips

  • Hyr inte GPS till bilen. Ladda ner ”Offlineområden” gratis i Google maps-appen på din telefon.
  • Hyr inte bilbarnstolar, köp på ex. Wal-Mart. Eller ta med hemifrån.
  • Se till så att SunPass finns i bilen, så ni slipper betala vid tullarna.

Hotell

Tänker ni besöka andra ställen i Florida eller kanske kombinera med New York?
För att göra det enkelt och prisvärt för våra gäster har vi ett nära samarbete med AOB Travel.
AOB Travel är en personlig resebyrå med brett kunnande och hög servicenivå. Detta har vi bra koll på, då de liksom FloridaVacation finns i Höllviken.

Via AOB Travel bokar ni enkelt och billigt kompletterande hotellnätter, flyg, hyrbil och kryssning.